• banner

Endhog Getar nirkabel

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + silikon kelas Medis Tahan banyu: YES Frekuensi Getaran: 9 mode geter Charger: Pengisian daya USB, Kemasan: kotak warna Berat bersih: 73g Ukuran: 73 * 35 * 30mm Noise: Kurang saka 40db


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: 10 frekuensi geter,
    Pangisi daya: Ngisi daya USB,
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 88.1G
    Ukuran: 200mm * 30mm

    Sex  Fitur produk

    1. Desain remot kontrol dobel, posisi saklar sirah uga bisa dikontrol saka jarak adoh.
    2. Desain cakar kucing, lucu lan loman, nambah stimulasi
    3. Cilik lan gampang digawa (biaya transportasi murah)
    4. Kanthi anti banyu
    5. Desain kurva ergonomis, luwih pas
    6. Bisa digunakake minangka produk sing bisa dipakai
    Jarak kadohan remot 7.12 meter

    Barang Ora: TS-V06
    Jeneng produk: Endhog Getaran sing Bisa Diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Jambon, Ireng
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 73g
    Ukurane 73 * 35 * 30mm
    Motor 1 motor supper kuat
    Frekuensi geter 9 mode geter
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 200mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 1,5 jam
    Gunakake wektu: Luwih saka 1 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita