• banner

Pijet Wand Waterproof

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + Silikon Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 9 Mode geter Charger: USB ngisi, Kemasan: kothak warna Bobot net: 150g Ukuran: 194 * 50 * 50mm Gangguan: Kurang saka 40DB


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: 9 mode geter
    Pangisi daya: Ngisi daya USB,
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 150g
    Ukuran: 194 * 50 * 50mm
    Noise: Kurang saka 40DB

    Sex  Fitur produk

    1. Konsep desain asale saka karakter anime Jepang Frieza, bentuk sing apik banget
    2. Gegaman ergonomis ekstrem
    3. Desain gulu alus sing humanisasi, endhas bisa ditekuk 360 derajat, lan tombol siji gampang dioperasikake
    4.. Silikon sing aman kanggo awak sing digawe awak lengkap
    anti banyu
    5. Pijet awak kebak kasedhiya, geter iku kuwat banget, lan lemes saya cepet.

    Barang Ora: TS-W06
    Jeneng produk: Pijet Wand sing Bisa Diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Ireng, Ungu
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 150g
    Ukurane 194 * 50 * 50mm
    Motor 1 motor supper kuat
    Frekuensi geter 9 Mode geter
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 650mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 1,5 jam
    Gunakake wektu: 2 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita