• banner

Pijet Wand Waterproof

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + Silikon Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 20 Frekuensi geter, Charger: Pengisian daya USB: kothak warna Bobot net: 162,3 g Noise: Kurang saka 40db Ukuran: 205mm * 43mm


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: 20 frekuensi geter,
    Pangisi daya: Ngisi daya USB
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 162,3 g
    Noise: Kurang saka 40db
    Ukuran: 205mm * 43mm

    Sex  Fitur produk

    Ngalih frekuensi 1,20
    2. amplitudo sing cocog kanggo memenuhi macem-macem syarat geter sing dibutuhake
    3. Dilengkapi paket batere lithium
    4. umur batere luwih dawa lan desain ngisi daya 3USB
    5.100% desain anti banyu, Bisa digunakake ing pirang-pirang panggonan

    Barang Ora: TS-W03
    Jeneng produk: Pijet Wand sing Bisa Diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Biru, Jambon
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 162,3 g
    Ukurane 205mm * 43mm
    Motor 1 motor supper kuat
    Frekuensi geter 20 geter
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 1200mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 1,5 jam
    Gunakake wektu: 2 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita