• banner

Boneka Seks

  • Adult Silicone Sex Doll

    Boneka Seksilik Silikon Dewasa

      Bahan Spesifikasi: 100% TPE kanthi balung Dhuwur: 158cm dhadha ndhuwur: 71cm Payudara ngisor: 60cm Pinggang: 49cm Pinggul: 80cm Pundhak: Lengan 34cm ing njaba: Lengan 68cm Ing njero: 58cm Kaki njaba: 88cm Kaki ing jero: 75cm Tangan: 13.5cm Kaki: 22cm Bobot cedhak: 32kg Bobot reged: 39kg Ukuran Kemasan: 143 * 37.5 * 23.5cm Pilihan sing kasedhiya ing ngisor iki 1. Pemanasan 2. Guncang pelafalan 3. Tutul tutuk 4. Plit tempek 5. Rambute rambut 6.Srug
  • Adult Silicone Sex Dolls

    Boneka Seks silikon diwasa

      Bahan Spesifikasi: 100% TPE kanthi balung Dhuwur: 163cm dhadha ndhuwur: 96cm Payudara ngisor: 69cm Pinggang: 65cm Pinggul: 113cm Pundhak: 42cm Lengan njaba: 69cm Lengan Ing njero: 60cm Kaki njaba: 75cm Kaki ing: 70cm Tangan: 14.5cm Kaki: 21cm Bobot cedhak: 49kg Bobot reged: 60kg Ukuran Kemasan: 153 * 44 * 35cm Pilihan kasedhiya kaya ing ngisor iki 1. Pemanas 2. Guncang pelafalan 3. Tutul tuturan 4. Plit tempek 5. Rambut rambut 6.Srug
  • Adult Silicone Sex Doll

    Boneka Seksilik Silikon Dewasa

      Bahan Spesifikasi: 100% TPE kanthi kerangka Dhuwur: 165cm ndhuwur Payudara: 91cm Payudara ngisor: 56cm Pinggang: 53cm Pinggul: 87cm Pundhak: Lengan 32cm ing njaba: 71cm Lengan Ing njero: 62cm Kaki njaba: 102cm Kaki ing: 82cm Tangan: 16cm Kaki: 23cm Bobot cedhak: 35kg Bobot reged: 42-43kg Ukuran Kemasan: 153 * 40 * 30cm Pilihan kasedhiya kaya ing ngisor iki 1. Pemanasan 2. Guncang pelafalan 3. Tutul pelafalan 4.Vagit komplit 5. Rambute rambut 6.Subug
  • Adult Silicone Sex Doll

    Boneka Seksilik Silikon Dewasa

      Bahan Spesifikasi: Silikon kelas ABS + Medis Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 9 mode geter Charger: Pengisian daya USB, Kemasan: kothak warna Bobot net: 51g Ukuran: 60 * 60 * 38mm Noise: Kurang saka 40db Fitur produk 1. Bentuk hiu, apik banget , sederhana, lan apik banget 2.Motor sing nganggo listrik super, efek geter sadurunge produk sing padha 3. Nyandhang, ora gampang santai, fleksibel, ora gampang deformasi 4. Cilik lan gampang digawa (biaya transportasi murah) 5 . Kanthi anti banyu ...