• banner

Geter Kelinci Recharger

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + Silikon Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 10 Frekuensi geter, Charger: pengisian daya USB, Kemasan: kothak warna Bobot net: 133 g Ukuran: 200mm * 30mm


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: 9 frekuensi geter,
    Pangisi daya: Ngisi daya USB,
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 133 g
    Ukuran: 200mm * 30mm

    Sex  Fitur produk

    1. Desain simulasi kepala
    2. getaran g-spot, stimulasi kaping pindho,
    3. Geter motor internal lan eksternal
    4. Bahan silikon alus, fleksibel, bisa digunakake kanthi acak
    5. Desain operasi rong tombol humanisasi, gampang digunakake

    Barang Ora: TS-R02
    Jeneng produk: Vibrator Kelinci sing Bisa Diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Jambon, Ungu, Ireng
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 133 g
    Ukurane 200mm * 30mm
    Motor 1 motor supper kuat
    Frekuensi geter 10 Kedher
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 200mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 1,5 jam
    Gunakake wektu: 2 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita