• banner></li>
        </ul>
      </div>
      <div class=

Ekspo Budaya Seksual Nasional (Guangzhou) Rong Puluh, Ekspo Produk Produk Dewasa, lan Produk Kesehatan dibukak tanggal 1 November!

Tanggal 1 November, Ekspo Budaya Seksual Nasional (Guangzhou), Produk Dewasa, lan Produk Kesehatan kaping rong puluh dibukak kanthi apik ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Pazhou Nanfeng. Wektu pameran tanggal 1-3 November. Sesi iki dianakake ing kahanan praktik kesehatan nasional sing apik, lan tema yaiku "Teman sehat lan kesejahteraan seksual".

Yen dibandhingake karo pameran sadurunge, pameran taun iki ngembangake papan panggonane, ngembangake tata letak, duwe sorotan sing luwih inovatif, lan luwih apik. Papan utama yaiku area seluas 20.000 meter persegi, lan papan cabang yaiku 3.000 meter persegi pasar produk diwasa Guangdong. Iki fokus ing inovasi lan diversifikasi ing susunan proyek lan tata ruang pameran. Booth khusus novel, desain lampu warna, lan bentuk panggung anyar Pengalaman visual bakal nyegerake para pamirsa.

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996


Wektu kiriman: Apr-15-2020