• banner></li>
        </ul>
      </div>
      <div class=

Tanggal 26 April, Pameran Dewasa Shanghai 2019 resmi diluncurake ing Pusat Pameran lan Pameran Multinasional Sourcing Shanghai!

Skala taun iki luwih gedhe, kanthi luwih saka 300 perusahaan seksi sing melu, lan lantai katelu aula pameran wis diatur kanthi lengkap! Perusahaan asing uga disusun ing area pameran internasional kanggo nyuda jarak antarane pamirsa lan merek internasional.

Pameran domestik umume perusahaan peralatan, perlengkapan kulawarga lan minyak semprotan, lan uga ana akeh perusahaan boneka asli sing ana ing pameran kasebut. Kajaba iku, ana akeh produk kayata SM lan bundle, lan gaya dekorasi saka kios mewah banget!

Jumlah pengunjung profesional ing Pameran Dewasa Shanghai ing taun 2018 ngrambah rekor, tekan 8.321, kalebu 6.191 pengunjung profesional domestik lan 2.130 pengunjung profesional ing luar negeri. "Profesionalisme tinggi" mesthi dadi filosofi Pameran Produk Dewasa Internasional Shanghai. Ing taun 2018, pameran iki nyiyapake area pameran internasional lan nampa tanggapan dhuwur saka akeh merek produk diwasa internasional sing misuwur, sing ora mung promosi interaksi jero antarane industri produk diwasa domestik lan manca. Uga nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo pengunjung pameran

Ing taun 2019, Pameran Dewasa Shanghai bakal terus njanjeni "penekanan marang kebutuhan para peserta pameran, ngurmati saran para pembeli" kanggo terus ningkatake upaya publisitas domestik lan internasional, lan ngupayakake ngundang luwih akeh merek internasional kanggo melu ing Shanghai kanggo nyedhiyakake produk sing luwih akeh kualitas kanggo panuku domestik; Sanalika, kita uga bakal ngupayakake kabeh supaya para pembeli global teka ing Shanghai kanggo pameran lan nyedhiyakake luwih akeh pelanggan kanggo pameran utama

Range pameran:

Produk diwasa

Piranti diwasa, jeroan jinis, permen jinis, produk SM, minyak pelumas, disinfektan, pelumas, semprotan, alat penyesuaian fungsi seksual, cairan keterlambatan, produk susu kecantikan;

Produk kesehatan reproduksi

Panganan nutrisi sing diatur kanthi seksual, produk terapi kecantikan reproduksi, kesehatan reproduksi lan rumah sakit kecantikan, diagnosis kehamilan lan intervensi, produk piranti medis;

Pasokan ngrancang

Kondom, pil KB, alat kontrol kelairan;

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996


Wektu kiriman: Apr-27-2020