• banner></li>
        </ul>
      </div>
      <div class=

[Ekspo Dewasa Asia AAE 2020] 25-27 Agustus, 2020, Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong

Ekspo Dewasa Asia (AAE) rampung kanthi sukses ing Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong. Iki nggabungake udakara 200 pameran lan merek saka China, India, Taiwan, Walanda, Selandia Baru, Rusia lan Amerika Serikat. Nggabungke dolanan diwasa, pakaian erotis, produk kesehatan, DBSM lan pabrikan lan merek liyane sing gegandhengan, AAE nyedhiyakake pamirsa profesional kanthi macem-macem pilihan desain klasik lan modis sing elegan.

Ing taun iki, udakara 3.800 profesional industri saka 52 negara lan wilayah, udakara 4.800 pengunjung bisnis didhukung dening para pengunjung profesional saka 52 negara lan wilayah sing beda-beda, kalebu Australia, Brasil, Inggris, Kanada, Swiss, Chili, China, Kolombia, Denmark, Mesir, Prancis, Jerman, Hong Kong, Indonesia, India, Italia, Jepang, Kenya, Korea Selatan, Macau, Mexico, Malaysia, Belanda, Selandia Baru, Panama, Filipina, Polandia, Rusia, Singapura, Swedia, Thailand, Turki, Ukraina , Amerika Serikat, Vietnam, Spanyol lan Afrika Selatan. Para pamirsa teka saka adoh kanggo tuku, nggawe jaringan, njelajah potensi pangembangan pasar anyar lan golek mitra. Umpan balik positif saka pameran lan pengunjung bisnis nuduhake manawa jaringan industri internasional AAE nyedhiyakake platform bisnis profesional lan berkelanjutan kanggo industri diwasa.

Pameran saliyane nampilake dolanan diwasa, boneka diwasa, prabot seks, produk kesehatan sensorik lan produk liyane, merek jeroan lan pabrikan ing macem-macem wilayah narik perhatian para pembeli. Ing sawetara taun kepungkur, panjaluk global kanggo klambi jero saya saya tambah, ningkatake kesadharan awake dhewe tumrap wanita, lan sinau luwih akeh babagan macem-macem jinis jeroan kanggo ningkatake rasa percaya dhiri lan urip jinis. Tujuh nganti tengah wengi, SUNSPICE, EDENKISS ... Komentar para pamirsa komersial babagan merek seksi sing ditampilake, nggambarake potensial produk lingerie seksi. Akeh produsen bermutu uga nampilake produk kayata korset, sandhangan seksi, kain kaos kaki, jeroan pria lan ikatan SM.

Forum Dewasa Tahunan AAE ing budaya lan industri sing gegandhengan liyane

Wiwit 2017, "Forum Hiburan Dewasa Future" ngundang pamicara profesional global kanggo nuduhake informasi paling anyar babagan teknologi lan produk diwasa, kesehatan seksual, tren industri dewasa, media lan pituduh liyane. Ing taun iki, para ahli industri sing luwih relevan diundang, kayata selebriti media sosial Prancis, spesialis terapi seks lan klompok kesehatan, lan perusahaan uji internasional. Saka "Ngrembugake Keamanan lan Kepatuhan Dolanan Dewasa", "Evolusi Piranti Interaktif", "Cara Pemasaran liwat Media Sosial: Pamirsa lan Komunitas LGBT" nganti "Kesehatan Seksual, Rasa lan Keselamatan", AAE melu kabeh aspek Bisnis lan bisnis pengunjung ngerti informasi garis depan industri diwasa.

[Ekspo Dewasa Asia AAE 2020] 25-27 Agustus, 2020, Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong

AAE terus berkembang karo industri, bakal narik luwih akeh pameran, ngundang luwih akeh pembeli bisnis internasional, lan nyuntikake elemen anyar, liwat pameran profesional B2B kanggo nggawe lingkungan negosiasi perdagangan sing apik kanggo para pembeli lan adol. Periode pameran sabanjure yaiku tanggal 25-27 Agustus 2020. Nganti ketemu kabeh ing Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong!

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996

NEWS996


Wektu kiriman: Apr-27-2020