• banner

Dering Pria Penis

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + silikon kelas Medis Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 9 mode geter Charger: Pengisian daya USB, Kemasan: kotak warna Berat bersih: 51g Ukuran: 60 * 60 * 38mm Noise: Kurang saka 40db


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + silikon kelas Medis
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: 9 mode geter
    Pangisi daya: Ngisi daya USB,
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 51g
    Ukuran: 60 * 60 * 38mm
    Noise: Kurang saka 40db

    Sex  Fitur produk

    1. 1. Wujud hiu, endah, sederhana, lan endah
    2.Motor sing nganggo listrik Super, Efek geter sadurunge produk sing padha
    3. Nyandhang, ora gampang santai, fleksibel banget, ora gampang cacat
    4. Cilik lan gampang digawa (biaya transportasi murah)
    5. Kanthi anti banyu
    6. Desain cangkeme shark, stimulasi C-spot sing kuwat lan tepat
    7. (Ngunci dering lan produk getaran endhog endhog geter) Ana cara liyane kanggo muter

    Barang Ora: TS-P03
    Jeneng produk: Dering Pena sing bisa diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Mawar ireng
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 51g
    Ukurane 60 * 60 * 38mm
    Motor 1 motor supper kuat
    Frekuensi geter 9 mode geter
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 130mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 1,5 jam
    Gunakake wektu: Luwih saka 1 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita