• banner

Plug Anal Pria

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + silikon kelas Medis Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 3 * 9 mode geter Charger: USB ngisi, Kemasan: kothak warna Bobot net: 160g Ukuran: 173 * 100 * 38mm Noise: Kurang saka 40db


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + silikon kelas Medis
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: mode geter 3 * 9
    Pangisi daya: Ngisi daya USB,
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 160g
    Ukuran: 173 * 100 * 38mm
    Noise: Kurang saka 40db

    Sex  Fitur produk

    1. Desain multi-fungsional mesin-mesin sing sampurna (manik-manik + steker anal kedher + pijet prostat + alat vibrator kepala + nganggo rod pijet + kanggo pria lan wanita)
    2. Ngisi daya USK, ketahanan sing kuwat, ngatasi masalah panggantos batere kanggo produk sing padha
    3. Geter telung titik (bawok, klitoris, anal)
    4. Desain progresif, raos mlebu sing apik
    5. Desain telung motor, stimulasi multi-situs sekaligus, efek geter sing apik (ndhuwur produk sing padha)
    6. Penampilan unik
    7.12m nirkabel kontrol remot

    Barang Ora: TS-A01
    Jeneng produk: Plug Anal sing Bisa Diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna

    Biru, Ireng

    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 160g
    Ukurane 173 * 100 * 38mm
    Motor 3 motor supper kuat
    Frekuensi geter 3 * 9 mode geter
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 600mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 2 jam
    Gunakake wektu: Luwih saka 1,5 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk