• banner

Kegel Balls

Katrangan singkat:

1. Desain botol parfum, disenengi pelanggan wanita 2. Dumbbells bawok sing ngencengi 3. + 20g + 20g + 20g + 20g Latihan lanjutan (efek sing signifikan, rasa bobot sing kuat) 4. Kinerja biaya tinggi, resistensi rega penjualan sing kuwat


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: Silikon kelas medis + Baja tahan karat
    Anti banyu: YES
    Fungsi: olahraga kegel
    Jinis: Bal Kegel
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 30g + 50g + 70g + 90 + 110g = 350g
    Ukuran: 157 * 36 * 38mm

    Sex  Fitur produk

    1. Desain botol parfum, disenengi para pelanggan wanita
    2. Advanced ngencengi dumbbells bawok
    3. + 20g + 20g + 20g + 20g Olahraga lanjutan (efek sing signifikan, rasa bobot sing kuat)
    4. Kinerja biaya tinggi, resistensi rega penjualan sing kuwat
    5. Lapisan plastik siji potong, gampang dibersihake, aman lan higienis, ora ana efek samping
    6. Tali tarik sing dimanusiakan, gampang dipasang lan ditarik, elastisitas sing apik, ora gampang dipecah
    7. Kemasan kotak hadiah, hadiah kanggo keperluan pribadi bisa ditampa (bisa uga ora bisa didol ing kategori diwasa)

    Barang Ora: TS-08
    Jeneng produk: Bal Kegel
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Putih, jambon, ungu
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 30g + 50g + 70g + 90 + 110g = 350g
    Ukurane 30g + 50g + 70g + 90 + 110g = 350g
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA 
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita