• banner

G-Spot Vibrator

Katrangan singkat:

Bahan: ABS + Silikon Waterproof: YES Frekuensi Getaran: 10 Frekuensi geter, Charger: Pengisian daya USB: kothak warna Bobot net: 107,8 g Noise: Kurang saka 40hz Ukuran: 205mm * 30mm


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: ABS + Silikon
    Anti banyu: YES
    Frekuensi geter: 10 frekuensi geter,
    Pangisi daya: Ngisi daya USB
    Kemasan: kothak warna
    Bobot net: 107,8 g
    Noise: Kurang saka 40hz
    Ukuran: 205mm * 30mm

    Sex  Fitur produk

    1. Desain ergonomis telung tahap sing sampurna,
    2. nyadari stimulasi simultan poin A, G lan U
    3. Modul stimulasi klitoris duwe bulge bukit, sing cocog banget karo inti.
    4. Garis vertikal sing dibunderaké ora mung hiasan, uga bisa ngirim sumber kejut lan ngrangsang tembok bawok.

    Barang Ora: TS-G06
    Jeneng produk: Vibrator G-Spot sing bisa diisi ulang
    Bahan: Silikon & ABS
    Werna Jambon, Ungu
    Packaing Kemasan kothak warna
    Bobot Bersih 107,8 g
    Ukurane 205mm * 30mm
    Motor 1 motor supper kuat
    Frekuensi geter 10 Kedher
    Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 320mAh
    Pangisi daya Pangisi daya USB
    Ngisi daya wektu: 1,5 jam
    Gunakake wektu: 2 jam
    Anti banyu: 100% anti banyu
    Sertifikat RoHS CE FCC FDA
    MOQ 5PCS
    Pelabuhan FOB SHENZHEN

     






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita