• banner

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Regane gumantung saka pinten pcs sing dikarepake
Yen sampeyan luwih pesen, luwih murah sing bisa ditawakake

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Min order: 5 pcs

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kita bakal dikirim sajrone 7 dina sawise mbayar

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Ce, RoHs Certificate

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Transfer bank, serikat barat, gram dhuwit, paypal (kasedhiya kanggo conto conto)

Apa garansi produk?

Garansi 1 taun

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita wis pirang-pirang taun pengalaman ngekspor produk kasebut menyang pirang-pirang negara
Kita bisa njamin keamanan pangiriman lan aman kanggo dikirim menyang bea cukai

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih ngirim barang
Express luwih cepet nanging luwih larang
Miturut seafreight luwih murah nanging rada alon yen sampeyan pengin order gedhe

Pengin kerja sama kita?