• banner

Boneka Seksilik Silikon Dewasa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sex  Spesifikasi

Bahan: ABS + silikon kelas Medis
Anti banyu: YES
Frekuensi geter: 9 mode geter
Pangisi daya: Ngisi daya USB,
Kemasan: kothak warna
Bobot net: 51g
Ukuran: 60 * 60 * 38mm
Noise: Kurang saka 40db

Sex  Fitur produk

1. Wujud hiu, endah, sederhana, lan endah
2.Motor sing nganggo listrik Super, Efek geter sadurunge produk sing padha
3. Nyandhang, ora gampang santai, fleksibel banget, ora gampang cacat
4. Cilik lan gampang digawa (biaya transportasi murah)
5. Kanthi anti banyu
6. Desain cangkeme shark, stimulasi C-spot sing kuwat lan tepat
7. (Ngunci dering lan produk getaran endhog endhog geter) Ana cara liyane kanggo muter

Barang Ora: TS-P03
Jeneng produk: Dering Pena sing bisa diisi ulang
Bahan: Silikon & ABS
Werna Mawar ireng
Packaing Kemasan kothak warna
Bobot Bersih 51g
Ukurane 60 * 60 * 38mm
Motor 1 motor supper kuat
Frekuensi geter 9 mode geter
Kapasitas Batere Baterai lithium sing bisa diisi ulang 3,7V / 130mAh
Pangisi daya Pangisi daya USB
Ngisi daya wektu: 1,5 jam
Gunakake wektu: Luwih saka 1 jam
Anti banyu: 100% anti banyu
Sertifikat RoHS CE FCC FDA
MOQ 5PCS
Pelabuhan FOB SHENZHEN

 









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita