• banner

Boneka Seksilik Silikon Dewasa

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: Bisa dirembug
  • Min. Jumlah Pesenan: 5 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Bahan: ABS + Silikon
  • Anti banyu: YES
  • Charger: Ngisi daya USB
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sex  Spesifikasi

    Bahan: 100% TPE kanthi balung
    Dhuwur: 158cm
    ndhuwur Payudara: 71cm
    ngisor Payudara: 60cm
    Pinggang: 49cm
    Hip: 80cm
    Pundhak: 34cm
    Lengan njaba: 68cm
    Lengan Ing njero: 58cm
    Sikil njaba: 88cm
    Sikil ing njero: 75cm
    Tangan: 13.5cm
    Kaki: 22cm
    Bobot cedhak: 32kg
    Bobot reged: 39kg
    Ukuran Packing: 143 * 37.5 * 23.5cm

    Sex  Pilihan kasedhiya ing ngisor iki

    1. Pemanasan
    2. Guncang pocapan
    3. Ngucapake lafal
    4. tempek
    5. Rambut puniko
    6.Brug









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita