• banner

Boneka Seksilik Silikon Dewasa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sex  Spesifikasi

Bahan: 100% TPE kanthi balung
Dhuwur: 165cm
ndhuwur Payudara: 91cm
ngisor Payudara: 56cm
Pinggang: 53cm
Hip: 87cm
Pundhak: 32cm
Lengan njaba: 71cm
Lengan Ing njero: 62cm
Sikil njaba: 102cm
Sikil ing njero: 82cm
Tangan: 16cm
Kaki: 23cm
Bobot cedhak: 35kg
Bobot reged: 42-43kg
Ukuran Kemasan: 153 * 40 * 30cm

Sex  Pilihan kasedhiya ing ngisor iki

1. Pemanasan
2. Guncang pocapan
3. Ngucapake lafal
4. tempek
5. Rambut puniko
6.Brug








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita