• banner

Babagan Kita

TAYSHINE Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2012, kanthi area pabrik 5000 meter persegi, KAMI minangka pabrik riset & pangembangan dolanan jinis diwasa, produksi lan penjualan, produk utama yaiku endhog geter, alat vibrator, Pijet Prostat, Plug Anal, Boneka Seks, Bola Kegel, lsp .

Pelanggan utama saka Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara.

Kita duwe sistem manajemen mutu ilmiah sing lengkap, laporan tes produk, lan kualitas produk kita diakoni lan dipercaya karo para pelanggan lan bisa memenuhi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan.

Kita saestu nampi kanca-kanca kanggo ngunjungi lan nuntun pabrik lan ngarep-arep nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo sampeyan.

TAYSHINE Technology Co., Ltd. Didirikan ing taun 2012, minangka pabrikan dolanan jinis profesional, kanthi 50 karyawan tuwuh bareng, saiki kita meh 8 taun lan dadi salah sawijining pabrikan dolanan jinis paling gedhe ing China

Produk sing nutupi alat vibrator, Wand Massager, Prostate Massager, tongel bola, Boneka Seks, lan liya-liyane. Kanthi tim R&D saka 10 anggota, kita nerbitake barang anyar kanthi rutin, lan gawe marem akeh pelanggan ing proyek ODM lan OEM. Minangka pabrik, kita njupuk KUALITAS, sing paling penting, Umume barang wis lulus sertifikasi FDA, CE, RoHS, lan SABS

Product line

Product line

Product line

TAYSHINE Technology Co., Ltd.